CWX-60P Angle Luwes Valve

Short Description:


  • Model: CWX-60P
  • Size tutup: DN8-32, DN8-25
  • Tutup Material: Kuningan, CPVC, Stainless
  • Voltase dirating: DC3-6V, DC12V, AC / DC9-24V, AC220V, AC85-265V
  • Output torsi: Max6NM
  • Control Mode: CR03T
  • MOQ: 1 Potongan /
  • Port: Tianjin, Beijing, Shenzhen, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: TT, L / C, kertu kredit, paypal, D / A, D / P
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail produk

    Series Product: CWX

    Product Name: CWX-60P Angel Luwes Valve

    Product fitur

    ★ Bisa ing ketel kamar banyu, substitusi apik kanggo tutup Solenoid

    1, Metal gearbox lan pindah logam desain, kurang gangguan, nindakake andal

    2, urip layanan Long: luwih saka 100000 bunderan

    3, watesan Electric lan desain watesan machinery, dumunung kanthi, supaya pindah roto terus-terusan.

    4, Mufti-amba perakitan, gampang kanggo nginstal

    5, url struktur werni, ora bocor, utamané cocok kanggo kahanan polusi abot.

    aplikasi

    1. 1.Smart ngarep, ngombé peralatan banyu, banyu meter, meter panas
    2. peralatan kontrol mini-otomatis 2.Industrial, sumber banyu discharge cilik lan got
    3. mesin ingkang ndamel benter banyu 3.Solar, wektu mbanyoni, humidifier industri, kompresor udara wektu got
    4. sistem 4.Intelligent banyu-nyimpen kontrol, sprinkler geni, tengah air-kondisi penggemar Koil, HVAC
    5. pangayoman 5.Environment, project perawatan banyu, banyu perawatan sampah
    6. indusrial 6.Chemical, sistem filtrasi, saluran otomatis, sistem irigasi

    paramèter Technical

     

    model Product

    voltase dirating

    saiki apa

    torsi output

    Open / wektu cedhak

    mode Control

    DN8-32

    DC3-6V

    DC12V

    AC / DC9-24V

    AC220V

    AC85-265V

    Max100mA

    Max6NM

    <8s

    CR03T

    meksa apa

    Power

    medium suhu

    Size

    IP Garde

    fungsi khusus

    Max1.0Mpa

    <5W

    0-90 ℃

    DN8-32 Kalih cara

    DN8-25 Tiga-cara

    IP65

    Angle luwes

    Njelaske nganggo bentuk garis drawing

    ukuran wangun lan bobot

     

    Kuningan

    sambungan

    Size

    d

    L

    H

    W

    Loro-lorone thread wadon port lengkap

    DN8

    8

    46

    31

    0,402

    DN15

    15

    57

    38

    0,478

    DN20

    20

    71

    45

    0,559

    DN25

    23,5

    72

    49

    0,648

    Loro-lorone thread wadon ngurangi port

    DN10

    8

    46

    31

    0,401

    DN20

    15

    66

    38

    0,493

    DN25

    20

    72

    47

    0,653

    DN32

    25

    86

    60

    0,865

    3-cara vertikal

    DN15

    12

    63

    49

    0,48

    DN20

    15

    66

    53

    0,537

    CPVC

    Loro-lorone thread wadon

    DN15

    15

    60

    47

    0,357

    DN20

    20

    72

    51

    0,385

    Kuningan

    sambungan

    Size

    d

    L

    H

    W

    Female-lanang thread port lengkap

    DN15

    15

    63

    38

    0,477

    Female-lanang thread ngurangi port

    DN20

    15

    66

    38

    0,507

    DN25

    15

    81

    44

    0,694

    DN32

    20

    76

    50

    0,739

    Loro-lorone Lanang Utas

    DN15

    15

    68

    38

    0,469

    stainless steel

    Loro-lorone thread wadon port lengkap

    DN8

    8

    46

    31

    0,409

    DN15

    15

    55

    38

    0,485

    DN20

    20

    71

    45

    0,553

    DN25

    25

    72

    49

    0,662

    Loro-lorone thread wadon ngurangi port

    DN10

    8

    46

    30,5

    0,413

    DN20

    15

    63

    39

    0,558

    DN25

    20

    75

    47

    0,653

    3-cara horisontal (Kuningan)

    Size

    d

    L1

    L2

    H

    W

    DN8

    6

    52,6

    39

    24.5

    0,414

    DN15

    12

    72

    55

    39

    0,739

    DN20

    15

    86

    63,5

    44

     

    DN25

    15

    97

    68,5

    43,5

     

    komponen utama

     

    awak tutup

    sealing

    Seat

    werni tutup

    Kuningan / Nikel dilapisi

    Kuningan / SS304 316

    Silicon Karet / NBR / EPDM

    PTFE

    Kuningan / SS304 316

    diagram wiring

     

    CR03T (Angle luwes)

    Tegangan DC9-24V

     

    1.SW1 mbukak, SW2 mbukak, tutup lengkap cedhak, njupuk tutup posisi tetep posisi kanthi cedhak

    2.SW1 cedhak, SW2 mbukak, tutup mbukak 30 °, njupuk tutup posisi tetep mbukak 30 ° posisi

    3.SW2 cedhak, SW1 mbukak, tutup mbukak 60 °, njupuk tutup posisi tetep mbukak 60 ° posisi

    4.SW1 cedhak, SW2 cedhak, tutup lengkap mbukak, njupuk tutup posisi tetep posisi mbukak kanthi

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!