FAQ

RFQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan Produsèn utawa dagang perusahaan?

We are produsen, aku padha urip ing industri tutup elektrik kanggo luwih saka 10 taun. Supaya kita duwe kauntungan ing rega. Kita uga bisa nindakake OEM.

What't punika account?

account Kita CWX, supaya kita perusahaan punika Produsèn kanggo kabeh tutup seri CWX, lan kita uga duwe CTF model liyane lan CTB

Apa cara pembayaran?

T / T, Paypal, Kartu Kredit, Western Union, Moneygram, Aliexpress, L / C ECT.

Apa Panjenengan Order Quantity Minimal (MOQ)?

MOQ Kita 1piece.

Apa bab wektu pangiriman? 

pesenan Sample kudu bab 3 apa dina, kanggo supaya gedhe iku deoends ing jumlahe.

Punapa panjenengan duwe diskon yen l duwe supaya gedhe?

Ya kita bisa kurban diskon beda miturut jumlahe.

Where is pabrik located

Tianjin, China. Sugeng rawuh kanggo ngunjungi kita pabrik.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!