Tentang Kami

Produk urang geus ngadopsi ISO9000: 2000, CE, ROHS, NSF61, certifications IEC jeung saterusna. Kalawan kualitas dipercaya jeung harga kalapa, kami geus earned reputasi alus diantara konsumén ti sakuliah dunya.
Motto urang nyaeta Juara, nyederhanakeun, Kekecapan. Misi kami geus papanggih customers'needs kalayan produk kualitas sarta layanan profésional.
Urang pageuh yakin yén loba taun tukang profésional, bakal salawasna nyadiakeun Anjeun produk pangalusna sarta layanan thoughful profésional.
Urang kasampak maju ka ngawangun hubungan koperasi sustainable jeung saling mangpaat sareng anjeun!

Lokasina di Tianjin, Cina, urang - Tianjin Tianfei High-Tech parusahaan klep geus specializing di listrik bola klep jeung industri klep listrik kukupu pikeun leuwih ti 12 taun. Dilengkepan tim R & D profésional, kami geus meunang sababaraha patén-patén téhnologi. Kalawan ngembangkeun dagang klep Tianjin, parusahaan urang geus nyieun usaha ditangtukeun sangkan nagara makmur, geus jadi base produksi penting pikeun panalungtikan sarta ngembangkeun klep calakan dina Kalér jeung malah sakabeh nagara. produk urang anu lengkep, CWX runtuyan (torsi ti 2.0-6NM) alat tina klep éléktronik, pamakéan dina rentang éksténsif, klep éléktronik subminiature boga reliabiliti tinggi na jadi produk cocog pikaresep keur intellectualization, sababaraha belasan universitas sarta usaha geus nganggo calakan instrumen, skill némbongkeun salah urang dina widang dikawasa otomatis. Motor dioperasikeun klep ngadopsi teknologi canggih, kinerja anu dipercaya, mirah na ukur 1/6 tina produk diimpor sarupa, nya eta produk idéal pikeun ngaganti ka produk impor.


WhatsApp Online Chat!