CWX-60P Angle adjustable klep

Pondok Description:


  • Model: CWX-60P
  • Ukuran klep: DN8-32, DN8-25
  • Klep Bahan: Kuningan, CPVC, stainless steel
  • Tegangan dipeunteun: DC3-6V, DC12V, AC / DC9-24V, AC220V, AC85-265V
  • Kaluaran torsi: Max6NM
  • Kontrol Mode: CR03T
  • MOQ: 1 Piece / Potongan
  • Port: Tianjin, Beijing, shenzhen, Shanghai
  • Sarat pembayaran: TT, L / C, kartu kiridit, paypal, D / A, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk

    Runtuyan produk: CWX

    Ngaran produk: CWX-60P Angel adjustable klep

    fitur produk

    ★ Dupi dianggo dina alat keur ngagolakkeun kamar cai, substitusi alus keur klep solenoid

    1, Metal gearbox jeung gear logam desain, noise low, nedunan reliably

    2, hirup layanan Long: leuwih ti 100000 bunderan

    3, wates Electric jeung desain wates mesin, ayana akurat, ulah gear ngaji terus.

    4, Mufti sudut assembling, gampang pikeun masang

    5, ngambang struktur bola, teu leakage, utamana cocog pikeun kaayaan polusi beurat.

    aplikasi

    1. 1.Smart imah, minum parabot cai, cai méteran, méteran panas
    2. alat-alat kontrol mini otomatis 2.Industrial, suplai cai ngurangan leutik sarta drainase
    3. manaskeun cai 3.Solar, timing watering, humidifier industri, compressor hawa timing drainase
    4. Sistim 4.Intelligent cai-nyimpen kontrol, sprinkler seuneu, sentral hawa-kondisi kipas coil, HVAC
    5. perlindungan 5.Environment, proyék perlakuan cai, perlakuan cai limbah
    6. indusrial 6.Chemical, sistem filtration, solokan otomatis, sistem irigasi

    parameter teknis

     

    modél produk

    tegangan dipeunteun

    ayeuna gawe

    torsi kaluaran

    Buka / waktos nutup

    modeu kontrol

    DN8-32

    DC3-6V

    DC12V

    AC / DC9-24V

    AC220V

    AC85-265V

    Max100mA

    Max6NM

    <8s

    CR03T

    tekanan gawé

    kakuatan

    hawa sedeng

    ukuran

    IP garde

    fungsi husus

    Max1.0Mpa

    <5W

    0-90 ℃

    DN8-32 Dua-jalan

    DN8-25 Tilu-jalan

    IP65

    Angle adjustable

    Outline gambar

    Ukuran bentuk jeung beurat

     

    kuningan

    hubungan

    ukuran

    d

    L

    H

    W

    Duanana thread bikang port pinuh

    DN8

    8

    46

    31

    0,402

    DN15

    15

    57

    38

    0,478

    DN20

    20

    71

    45

    0,559

    DN25

    23,5

    72

    49

    0,648

    Duanana thread bikang ngurangan port

    DN10

    8

    46

    31

    0,401

    DN20

    15

    66

    38

    0,493

    DN25

    20

    72

    47

    0,653

    DN32

    25

    86

    60

    0,865

    3-cara nangtung

    DN15

    12

    63

    49

    0,48

    DN20

    15

    66

    53

    0,537

    CPVC

    Duanana thread bikangna

    DN15

    15

    60

    47

    0,357

    DN20

    20

    72

    51

    0,385

    kuningan

    hubungan

    ukuran

    d

    L

    H

    W

    Bikangna-jalu thread port pinuh

    DN15

    15

    63

    38

    0,477

    Bikangna-jalu thread ngurangan port

    DN20

    15

    66

    38

    0,507

    DN25

    15

    81

    44

    0,694

    DN32

    20

    76

    50

    0,739

    Duanana thread jalu

    DN15

    15

    68

    38

    0,469

    Beusi sténless

    Duanana thread bikang port pinuh

    DN8

    8

    46

    31

    0,409

    DN15

    15

    55

    38

    0,485

    DN20

    20

    71

    45

    0,553

    DN25

    25

    72

    49

    0,662

    Duanana thread bikang ngurangan port

    DN10

    8

    46

    30,5

    0,413

    DN20

    15

    63

    39

    0,558

    DN25

    20

    75

    47

    0,653

    3-jalan horizontal (kuningan)

    ukuran

    d

    L1

    L2

    H

    W

    DN8

    6

    52,6

    39

    24,5

    0,414

    DN15

    12

    72

    55

    39

    0,739

    DN20

    15

    86

    63,5

    44

     

    DN25

    15

    97

    68,5

    43,5

     

    komponén utama

     

    awakna klep

    Sealing

    kalinggihan

    ball klep

    Kuningan / nikel plated

    Kuningan / SS304 316

    Silicon karét / NBR / EPDM

    PTFE

    Kuningan / SS304 316

    Diagram wiring

     

    CR03T (Angle adjustable)

    tegangan DC9-24V

     

    1.SW1 kabuka, SW2 kabuka, klep pinuh nutup, lalaki klep posisi tetep posisi pinuh nutup

    2.SW1 nutup, SW2 kabuka, klep buka 30 °, lalaki klep posisi tetep buka 30 ° posisi

    3.SW2 nutup, SW1 kabuka, klep buka 60 °, lalaki klep posisi tetep buka 60 ° posisi

    4.SW1 nutup, SW2 nutup, klep pinuh kabuka, lalaki klep posisi tetep posisi kabuka sapinuhna

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!