FAQ

Q: 1.Are Anjeun produsén atawa parusahaan dagang?

A: Urang téh produsén, urang geus di industri klep listrik pikeun leuwih ti 10 taun. Sangkan boga kaunggulan dina harga. Urang ogé bisa ngalakukeun OEM.

 

Q: 2.What't mangrupakeun mérek anjeun?

A: brand kami téh CWX, jadi parusahaan urang téh produsén pikeun sakabéh klep runtuyan CWX, sarta kami ogé kudu CTF model sejen tur CTB.

 

Q: 3.What Éta padika pembayaran?

A: T / T, PayPal, kartu kiridit, Western Union, Moneygram, Aliexpress, L / C ect.

 

Q: 4.What urang Anjeun Orde Copélna kuantitas (MOQ)?

A: MOQ kami téh 1piece.

 

Q: 5.What ngeunaan waktu pangiriman? 

A: pesenan Sampel peryogi ngeunaan 3 dinten gawe, pikeun urutan badag eta deoends on kuantitas.

 

Q: 6.Would anjeun boga diskon lamun l boga urutan badag?

A: Sumuhun urang bisa nawiskeun diskon béda nurutkeun kuantitas urutan.

 

Q: 7.Where ieu pabrik lokasina?

A: Tianjin, Cina. tur wilujeng sumping ka didatangan pabrik urang.


WhatsApp Online Chat!