FAQ

RFQ

Loba ditanyakeun

Anjeun produsén atawa dagang parusahaan?

Kami produsén, urang geus di industri klep listrik pikeun leuwih ti 10 taun. Sangkan boga kaunggulan dina harga. Urang ogé bisa ngalakukeun OEM.

What't mangrupakeun mérek anjeun?

brand kami téh CWX, jadi parusahaan urang téh produsén pikeun sakabéh klep runtuyan CWX, sarta kami ogé kudu CTF model sejen tur CTB

Naon éta métode mayar?

T / T, PayPal, kartu kiridit, Western Union, Moneygram, Aliexpress, L / C ect.

Naon Anjeun Orde kadar (MOQ)?

MOQ kami téh 1piece.

Naon ngeunaan waktu pangiriman? 

pemesanan sampel kudu ngeunaan 3 dinten gawe, pikeun urutan badag eta deoends on kuantitas.

Dupi anjeun gaduh diskon lamun l boga urutan badag?

Sumuhun urang bisa nawiskeun diskon béda nurutkeun kuantitas urutan.

Dimana ieu pabrik lokasina?

Tianjin, Cina. tur wilujeng sumping ka didatangan pabrik urang.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!