wartos

  • 3/4″ FULL PORT NPT SS304  Mini Motor 9- 24VAC DC 2-Wire  Electric Ball Valve with signal feedback
    Post time: 03-23-2021

      1.POM  material gear box ; 2.Manual Override, the valve can be operated when power failure; 3.Min dimension and position indicator 4.good sealing performance, IP65 enclosure     1.Heat energy meters, fire work, save water system 2.Auto control system, industrial mini auto co...Baca leuwih »

  • CTF001 4-20mA modulating electric valve BSP thread ss304/316 Flow Control Ball Valve
    Post time: 01-26-2021

          1. Simple design, compact size, 4-20ma adjustment, is the intermediate product         connecting civil and industrial valves.     2. The product running state LCD screen is visible and has manual and electric control         functions.     3. Adopt all-metal gear transmission, w...Baca leuwih »

  • 1.5 brass motorized ball valve ;CWX-25S series valve
    Post time: 01-18-2021

    DN15 DN25 1/4′ 1/2′ 3/4′ 1′ electric motorcycle engine manual override self closing valve Baca leuwih »

  • Parusahaan Rapat Taunan Jeung Grup kami
    waktos pos: 05-28-2019

    Our company hold on an annual meeting on 3th.Feb.,below is our colleague and our team Baca leuwih »

  • Taun Anyar Cina Libur
    waktos pos: 05-28-2019

    Tianjin Tianfei klep tinggi-tech Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech specializing dina produksi valves bola listrik, industri klep bola listrik nyaéta Unit ngadegna di Tianjin, pausahaan ngabogaan Sunda profésional & Tim D, meunang sababaraha produk patén sarta geus meunang Tianjin kota g ...Baca leuwih »

  • Produk anyar
    waktos pos: 05-28-2019

    CTF-001 seri 4-20mA tipe modulating bola motorized klep kalawan kinerja tinggi, industri core komputer, torsi kaluaran badag, résistansi suhu luhur, bisa ngahontal sudut mana wae adjustable ngadalikeun aliran Cocog pikeun: 1.Major laboratorium universitas, laboratorium mobil; Produksi 2.Drug, d ...Baca leuwih »

  • 2018 FLOWTECH Cina
    waktos pos: 05-28-2019

    Welcome FLOWTECH CHINA(2018.5.31-6.02) our booth No.6.1H378 FLOWTECH CHINA(May 31th-June 2nd, 2018) Exhibition place:National Exhibition and Convention Centre Tel:+86 21 67008888 Fax:+86 21 62700077 Add:No.333,Songze Avenue,Qingpu District,Shanghai,China Our photo in 2017 Exhibition Baca leuwih »

  • "CWX" Pernyataan Brand
    waktos pos: 04-02-2019

    CWX mangrupakeun merek Tianjin Tianfei High-Tech klep Co., Ltd, anu pendaptaran brand dina 28 Méi 2012, valid dugi Méi 27 2022 disatujuan pikeun pamakéan barang pikeun kategori katujuh: valves (bagian mékanis), valves hidrolik; tekanan régulasi valves; valves solenoid; mesin drive; alternators; ...Baca leuwih »

  • waktos pos: 04-02-2019

    Loba nu teu pisan jelas ngeunaan pangropéa of valves bola listrik, jadi parusahaan urang sakeudeung nyadiakeun tilu titik utama pikeun pangropéa tina valves bola listrik. Salami tilu titik anu dihontal, kahirupan jasa tina valves bola listrik bisa berkepanjangan. 1. valves Electric kedah ...Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat!